Supreme Pet Foods sponsor

 

Merial Sponsor logo

 

Anbi/status/logo

Konijnenopvang Binkies foto 8

Datum: 23-05-2010

Binkies gaat op stap!

Op zondag 30 mei a.s. zijn wij uitgenodigd voor de open dag op Kinderboerderij de Wolfslaar in Breda. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur zijn wij aanwezig en zo ook onze franse hangoren Bink en Babs.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van deze geweldige dieren, dan bent u meer dan welkom bij ons op de stand. Wij hebben diverse leuke hebbedingetjes aangeschaft voor u of voor uw konijnen, waarmee u onze opvang kunt steunen. Wij zien u graag op de 30e!

Bezoekerscentrum Wolfslaar
Wolfslaardreef 95
4834 SN Breda
Telefoon 076 5294459

Datum: 19-03-2010

Gevraagd: Enthousiaste vrijwilligers. Voor meer informatie, zie weblog!

Datum: 04-03-2010 Opvang zit vol!

Bij deze willen we u mededelen dat de opvang voorlopig al vol zit! Alle hokken zijn momenteel bezet. Wel is er een wachtlijst, u kunt dus alsnog een konijn voor opname aanmelden, dan zal deze zo spoedig mogelijk bij ons in de opvang verwelkomd worden.

Datum: 28-02-2010 Eerste konijnen geplaatst!

Hier weer nieuws vanuit de konijnenopvang! We willen u graag laten weten dat we onze eerste konijnen een nieuw thuis hebben gegeven! Het gaat hier om de konijnen Barry en Twinkel. Beide konijnen zijn nu samen gevormd tot een koppeltje op de plek waar ze nu wonen. We wensen de verzorgers veel plezier en gezelligheid toe met de konijnen!

(Via de pagina: "Te plaatsen konijnen" kunt u in het overzicht waarnemen welke konijnen geplaatst zijn: dit is vermeld op de foto van het desbetreffende konijn.)

Datum: 12-02-2010

Hier volgt ons eerste nieuwsbericht! :-). De opening van de opvang komt steeds dichterbij. We verheugen ons hier dan ook erg op! Hard hebben we gewerkt om de stichting leven in te blazen en we vinden dat het ons aardig gelukt is. De opvang is ook alweer bijna "volgeboekt" met konijntjes die verder geen veilig en warm thuis hebben kunnen vinden/krijgen. We gaan ons best doen om deze konijntjes een goede toekomst te bieden bij leuke "adoptiegezinnen/ouders" waarbij het welzijn van het konijn natuurlijk voorop staat.

We hopen ook dat we u alle nodige informatie kunnen bieden wat betreft konijnen in het algemeen maar ook verzorging, informatie over ziekten, voeding etc. Mocht u toch nog vragen hebben over bepaalde zaken rondom het konijn, dan kunt u deze altijd stellen via email, telefoon of als u langs komt bij de opvang tijdens openingsuren. De website gaan we in de toekomst ook uitbreiden zodat we een zo compleet mogelijke informatie voorziening kunnen bieden, met als doel verzorgers de essentiële handgrepen te bieden bij de verzorging van de konijnen.

Als laatste willen we u nog even mededelen dat we met volle energie en toewijding de opvang tot een succes proberen te gaan maken waar we natuurlijk hopen veel konijnen een goede toekomst te kunnen bieden!! Als u ons wilt helpen op wat voor manier dan ook (donaties, helpende hand, spullen) schroomt
u niet contact met ons op te nemen :-).

Vriendelijke groetjes,

Team Stichting Konijnenopvang Binkies!

 

 

 

Konijnenopvang Binkies foto 4

 

Konijnenopvang Binkies foto 7

Konijnenopvang Binkies foto 9