Abigail (met filmpje)

Printen
Gereserveerd
Geen afbeelding ingesteld
Over mij "

Samen met Bommel ben ik verhuisd naar Oosterhout! Jippie zeg, ik ben blij! Dag lieve Sanne en Thomas,  ik vond het erg fijn om bij jullie te hebben gewoond, zorgen jullie goed voor mijn kindjes? X-je!

Zo heej, hier hebben ze pas lekkere brokken, als ik dat geweten had, dan was ik al heel veel eerder naar dat Binkies gekomen, lekker zeg! Ow ja, ik zal me ffies voorstellen, ik ben Abigail, een dame uit het buurland Belgie. Aangezien mijn afkomst onzeker is, moet ik minimaal tot 1 mei hier blijven. Of ik dat erg vind, nee hoor, helemaal niet! Die brokjes hè, daar zou ik een moord voor doen ;-).

Update 17-04-2011: Ah wel, ik kon natuurlijk niet achter blijven bij mijn belgische gezusters. Ik ben de trots mam van 6 kindertjes geworden.....

Over een paar weekjes zal ik mijn baby's verlaten en ben ik dus beschikbaar voor een date! U kunt mij alvast reserveren mocht u dat willen! Ik ben op zoek naar een huis waar ik lekker kan rennen en waar de ren hoog is (ik kan heel goed springen) of waar ik lekker door de tuin mag racen. Wel een tuin waar ik niet uit kan (springen)! Ook kunnen jullie mijn baby's al reserveren, hier een leuk filmpje met de familie Barba, zoals ik en de baby's genoemt zijn. Leuke naam he?! Toedeledoki!

Filmpje

"
Leeftijd Onbekend
Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
Binnen sinds 27-3-2011
Geplaatst op 27-7-2011
Joomla Templates - by Joomlage.com