Recent geplaatst

Wij vinden dat geen enkel konijn alleen mag wonen!

Konijnen zijn groepsdieren en zijn alleen echt gelukkig met 1 of meerdere konijnenvriendjes. De beste combinatie in een konijnenhuwelijk is een gecastreerde ram, met daarbij een voedster. Hoe goed je ook je best doet, je kan nooit het konijnenmaatje van een konijn vervangen.......

Wij zijn dan ook blij dat we iedere week weer konijnen gelukkig kunnen maken met een partner!

 

Februari 2014

Onze geplaatste nijntjes van februari! We mogen er trots op zijn :).  Geen foto van onze Nijn en Bambam en Pebbles. Veel geluk frupkes!

 

2013

Week 44

Deze week weer een lekkere drukke week gehad. 

Yuri,Djiwa & Ky zijn in een groep geplaatst, Vosje, Joop & Keira, Ninja, Freubel, Smokey, Nick, Pebbles en Pjotter vonden een thuis met maatje. En Koko, Spekkie & Benthe zijn ook opgehaald door de eigenares!

Week 43

Een rustige week, maar vertrokken zijn Appel, Druif, Nala, Fuji en ons meiske Mirace. Daarnaast zijn wij Spekkie, Koko en Benthe aan het koppelen aan drie andere konijntjes, dat wordt een gezellige en knappe groep van zes. Het zestal wordt gekoppeld op de opvang. En mijn balkon wordt bewoond door Thomas en Freubeltje. Thomas is een bang ventje, dat bijt, en moeilijk te koppelen is. We gaan ervoor :-).

Week 42

Ik zie dat ik de weken wat door elkaar heb gehusseld, ach, dat mag de pret niet drukken. Want gelukkig zijn er ondanks de herfstvakantie, toch weer konijnen verhuisd: Kinky, Tracey, Smiley, Randi, Zumba, Molly en Bugs zijn vertrokken. Veel geluk lieve nijnen!

Week 39

Ook deze week, waarin Leroy al met een wollen muts op zijn hoofd liep, omdat hij het koud had .... ik heb hem gewaarschuwd dat het binnenkort nog heel veel kouder gaat worden ;), hebben we weer konijnen aan een nieuw stekkie kunnen helpen :). Verhuisd zijn: Tess, Fabian, Donald, Joep, Bugel, Weezy, en Hendrik Jan & Toulose als koppel. Super :-).

Week 38

Wat een heerlijke week, we hebben heel veel nijnen aan een nieuwe eigenaar kunnen helpen, en natuurlijk aan een vriendje of vriendinnetje :). Verhuisd zijn"

Vlek en mevrouw Snor, Stevie Wonder, Beer, Charles, Dylan en Gremmi, Koekie, Marietje, Roulette, Rocket, dochter van mama rikki, black en white, bonske, angus en Star. Wat een feest :-)!

Week 37

Verhuisd zijn Martin, Knaller, Pientje, Bonske, Parrot, Lotso, Smoeske, Soleil en Krentje :)!

Week 36

Keesje, Grizzly, Feye, en Bobbie zijn vertrokken naar hun eigen stek.

Week 35

Het gaat goed met het plaatsen van onze konijnen! Deze week vertrokken Smul & Kees., Floortje en haar James, Mulan, Blondie, Mimi, Nila, Yakkie, Armani, en onze kleine Felix. Veel plezier met jullie vriendjes en nieuwe baasjes :).

Week 34

David, Kantie, Mellon, Dodo en opa Wolfje vonden hun goede plekje. Veel plezier dames en heren :-)!

Week 33

Soes, Nila en Poen, Menneke , Baltser en tot slot onze Julia vonden op woensdag 14-8-2013 hun eigen stekkie!

Week 32

Kokos&Noot, Fly, Ivo, Mr T., Stan, Charlie, Wemel, Dolly, Sam en Catoo, Riga en Oor hebben allemaal een nieuw stekkie mogen vinden. Dertien, geen ongeluksgetal!

Week 31

Jomby, Lara, Zara, Elias, Nicolai en Dolf en Pien zijn verhuisd.

Week 30

Verhuisd zijn: Piet, Jikke, Dylan, Karel-Bas, Zippy, Woezel & Koos, Henk, Joop, Bibo - Luna & Rupsje, 12 konijntjes op naar een fijn en gelukkig leven :-)

Week 27

In week 27 zijn er al 9 konijntjes geplaatst! Spikey, Wiebeltje, Origami, Lulu, Droppy&Lido, Plof, Ster vonden een nieuw huisje, of zelfs een hele konijnenberg ;)

Joomla Templates - by Joomlage.com