Medewerkers

 

 

Monique

Hallo, mijn naam is Monique en ik woon in het schone Oosterhout met mijn 3 katers Gerrit, Yari en Teun en met konijnen Wobbel en Bikkel. De liefde voor dieren (welke dan ook) is mij met de paplepel ingegoten. Ik heb foto’s van mezelf als baby in de box waar de hond me trouw gezelschap houdt. Als er ergens een vogel, kat of wat dan ook aangereden was, dan moest dat mee naar huis om helpen beter te worden. Thuis hadden we altijd een hond en daartussen liepen ook altijd wel een aantal katten, erg gezellig! Ik kan me dan ook niet voorstellen dat ik geen huisdieren zou hebben, zo ontzettend leeg in mijn huis.

 

Tot drie jaar geleden had ik helemaal niets met konijnen, suffe beesten die alleen maar zaten te zitten in hun hokje. Inmiddels weet ik dat konijnen erg leuke, gezellige, lieve en sociale beesten zijn. De liefde voor deze dieren met hun gekke oren, is zelfs uitgegroeid tot het opzetten van konijnenopvang Binkies. De reden voor het starten van ons asiel is ook niet zo heel moeilijk te bedenken: ik ben gek van konijnen (onder andere dan toch wel) en het opvangen van konijnen is helaas erg hard nodig. Ze worden te pas en te onpas aangeschaft om vervolgens weer net zo rap van de hand gedaan te worden. Ik realiseer me dat Binkies slechts een druppel van de olievlek zal zijn, maar stiekem hoop ik dat het 2 druppels zullen worden, en dan 3 en dan 4 … En tenslotte : Ieder gered dier is er 1!

Marleen

Hoi allemaal, mijn naam is Marleen, 24 jaar oud en ik woon samen in Breda. Mijn studie ergotherapie heb ik in 2009 afgerond en momenteel ben ik bezig met de studie pedagogische wetenschappen. Zelf heb ik ook twee konijnen; Dibbes en Mazzel! Liefst zou ik nog veel meer konijnen willen hebben, maar daar hebben we momenteel geen plaats voor.

 

Ik ben bij Binkies terecht gekomen omdat ik samen met mijn oppaskindje een kijkje kwam nemen bij de opvang. Ik vond het toen zo leuk dat ik heb aangeboden om af en toe mee te helpen. Nu ben ik bijna elke woensdag te vinden bij de opvang. Wie weet tot ziens!

Angelique

Ik ben in november vorig jaar begonnen met vrijwilligerswerk bij Binkies, samen met Kartika. Zij vroeg of ik zin had met haar samen weer bij een konijnenopvang te helpen en dat leek me toch wel erg leuk. Wij hebben een aantal jaren bij de opvang in Roosendaal geholpen, maar deze is gestopt en zodoende hield ons vrijwilligerswerk daar ook op. Nu helpen we in principe 1x per 2 weken op vrijdag in de opvang. Ik vind het mooi om op deze manier iets bij te kunnen dragen aan het helpen van dieren in nood, ook al is het maar heel klein. Maar als iedereen wat zou doen, dan zou de wereld er al heel anders uit zien.

Ik ben van jongst af aan een echte dierenliefhebber, wij hebben ook altijd van alles gehad thuis, maar ik kom dan ook van een boerderij. Ook had ik als kind al konijnen. Nu heb ik een eigen huisje in Moerstraten met een leuk lapje grond, groot genoeg om wat dieren te kunnen houden. Natuurlijk heb ik ook weer konijnen rondlopen, te weten 6 stuks en verder lopen er kippen, eendjes en sierduiven. Ook heb ik een hele lieve kat. Ik ben in mijn vrije tijd graag bezig met het verzorgen van m’n beestjes en met de moestuin. Ook wandel in graag in de natuur en vind ik het leuk om zo nu en dan eens een mooie reis te maken. Ik werk 4 dagen bij het waterschap en vrijdag ben ik vrij. Vandaar dat ik dan af en toe bij Binkies help. Ik hoop dit nog lang vol te kunnen houden want het is mooi dat er opvangcentra voor dieren bestaan, maar daarvoor zijn natuurlijk wel voldoende vrijwilligers nodig. Nou, dit was het dan en ik zou zeggen: iedereen veel succes en vooral ook veel plezier bij Binkies en wie weet tot ziens!

Angelique

Dianne

Mijn naam is Dianne en ik werk één avond in de week bij Konijnenopvang Binkies. Thuis hebben wij 4 konijnen, waarvan er drie uit een konijnenopvang komen. Nadat we nummer 4 in huis hadden gehaald, bleef ik regelmatig op de website van de opvang kijken, want de konijnen zijn allemaal zo leuk en lief! Ondertussen realiseerde ik me maar al te goed dat ik niet alle konijnen die een baasje zoeken, een goed huis kan bieden. Daarom heb ik besloten om als vrijwilliger in de konijnenopvang te gaan werken. Zo kan ik al die konijnen tóch een beetje helpen. De opvang waar ik werkte stopte er mee, maar gelukkig werd Konijnenopvang Binkies opgericht. Daar zet ik nu mijn werk als vrijwilliger voort en ik hoop dat we nog veel konijnen een goed huis kunnen geven!

 

 

 

Niels

Ik ben op 18 april 1978 geboren in Rotterdam, maar woon vanaf mijn 11e in Boxtel. Ik ben een werktuigbouwkundige en ben na een aantal jaren in het werk op hoogte en de telecom sinds 2008 SAP consultant gespecialiseerd in onderhoud en klantenservice.

Via mijn vriendin ben ik sinds 2005 een liefhebber van konijnen. Nadat haar konijn Coco (Wit bruine hangoor) eind 2007 op 9,5 jarige leeftijd overleed hebben we na onze verhuizing naar een huis met tuin besloten 2 konijnen te adopteren. Via internet kwamen we terecht bij opvang de konijnenberg en zagen we snel de konijnen Ray (bruine vliegtuigoor) en Tamara (Wit bruine hangoor) zitten. Ook zagen we (oma) Joly (Wit bruine teddy widder?) van 11,5 die net gebracht was en Monique nog vast had. Het resultaat moge duidelijk zijn…we gingen dus met 3 konijnen naar huis. Joly overleed helaas eind 2008 aan een tumor en omdat we 2 konijnen opeens wat weinig vonden kwamen Pedro (Japanner teddy widder?) en Pepita (blauwe vos) er als snel bij. Daarna sloeg de gekte pas echt toe en adopteerden we ook Poppel (Wildkleur vos) en Ruby (bruine lion head lop).

Inmiddels ben ik sinds begin 2009 als vrijwilliger gaan helpen in het asiel en is onze tuin verbouwd tot een echte konijnentuin. Altijd fijn om thuis te komen dus.

Inge

Mijn naam is Inge, getrouwd met Dick en wij wonen samen met onze nijnen Juultje en Gijs in Etten Leur.

Mijn liefde voor dieren is al van kinds af aan, wij hadden thuis alles wat harig en pluizig was, zelfs een pony die ik een keer mee de kamer heb in genomen, was mijn moeder wel niet zo blij mee, maar mijn vader vond het geweldig!

Ik ben eigenlijk al op jonge leeftijd bezig geweest met dieren, op mijn 14e werkte ik al op het dierenasiel in Breda, heb 7 jaar dierenambulance gereden en collectes georganiseerd.

Had ook een grote droom, dierenarts worden. Helaas is dat er nooit van gekomen, maar ondanks dat ik niet meer werk, ben ik dagelijks met en voor dieren bezig.

Konijnen zijn altijd mijn lievelingen geweest, en ik zeg weleens, de dag dat die geschapen werden moet een vrolijke dag geweest zijn, want al heb je nog zo’n pestdag, als je een huppelend konijn ziet, met die grote oren en dat pluizige staartje wordt je vanzelf vrolijk.

Wij hebben nu zo’n 12 jr. konijnen in huis, en ik zou ze niet meer kunnen missen.

Ik ben bij Binkies terecht gekomen doordat ik ook PR-werkzaamheden voor de dierenbescherming West- en Midden Brabant doe. Wij gingen foto’s maken voor de konijnenfolder, en ik was weer helemaal verkocht. Ja, ik zeg weer, want ik heb hiervoor ruim 2 jr. als vrijwilliger bij de konijnenopvang in Roosendaal gewerkt, die inmiddels gesloten is.

En tja, het konijnenbloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan, dus ik ben nu min of meer een oproep vrijwilliger die in nood bijspringt, af en toe de gecastreerde heren koeriert van de dierenarts, en zorgt dat Binkies in de regio bekend wordt bij de dierenwinkels zodat zij stoppen met de verkoop van konijnen.

 

Thomas

Ik ben Thomas, ben op 30 juli 1986 geboren in Breda. Sinds juli 2009 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool, ik heb de studie Informatica gevolgd. Ik was er tijdens mijn studie al mee bezig maar ben nu fulltime zelfstandige. Ik ben eigenaar van het internet bedrijf Sistema en ben ook nog vennoot van een andere onderneming.

Hoe mijn vriendin (Sanne-Marye) en ik in aanraking zijn gekomen met konijnen is een bijzonder verhaal. Ik wou nog geen huisdieren omdat ik dacht dat we daar geen tijd voor zouden hebben. Op een avond dat ik niet thuis was werd ik gebeld door Sanne-Marye. Ze vertelde dat er een konijntje voor de deur zat. Ik geloofde dat natuurlijk niet, ik dacht die zal er wel een gekocht hebben. Bij thuiskomst was ik eigenlijk meteen verliefd! De volgende dag meteen een kooi gekocht en ons verdiept in konijnen. Toen ze bij ons kwam was Lucky ongeveer een maand oud. Ze was heel klein, maar na een aantal maanden woog ze al meer dan 3KG.
Lucky was alleen ziek geworden en we zouden een paar dagen op vakantie gaan. Slechte timing dus! Door te zoeken op internet kwamen we op de website van Binkies terecht. Na terug komst van vakantie bleek het weer slechter te gaan met Lucky, wat uiteindelijk ook fataal voor haar is geworden.

Het werk wat Binkies doet heeft ons zo gegrepen dat we blij zijn om iets voor de konijnen te kunnen doen! Ik zou ze allemaal wel mee willen nemen! Dit heeft mij besloten om vanaf juni 2010 het team van Binkies samen met Sanne-Marye te ondersteunen.

Sanne-Marye

Hoi allemaal, ik ben Sanne-Marye en ben geboren 3 november 1986 in Harderwijk. Ik werk momenteel in een sportschool als kinderclub coördinatrice. Heel mijn leven heb ik dieren om mij heen gehad. Meerdere honden, katten, ratjes, konijnen, cavia’s etc. Alleen als student was het niet mogelijk dieren te houden. En toen ik eindelijk werkte en de tijd had, wilde Thomas nog geen dieren in huis. En daar was een geschenkje uit de hemel: een lief klein baby konijntje voor de deur! Thomas geloofde het niet, hij dacht dat ik haar had gekocht toen hij even weg was.  De rest van het verhaal kun je bij Thomas lezen.

Het werken met en voor de konijntjes bij Binkies is geweldig. Er zijn zoveel lieve en schattige konijntjes dat het moeilijk is ze niet allemaal mee naar huis te nemen. Ik wens ze allemaal een leuk en gezellig thuis toe en ik vind het super dat er zoiets bestaat als Binkies. 

Irmgard

Mijn naam is Irmgard. Afgelopen zomer heb ik een aantal konijntjes thuis opgevangen omdat het toen zo druk was in de opvang. Van het een kwam het ander, en nu help ik ook regelmatig een handje mee in de opvang zelf.

Dieren zijn mijn hobby, en thuis heb ik dan ook een aardige collectie; 3 cavia’s, 3 konijntjes (op de foto zie je Toeter), 2 grasparkieten en 2 tamme valkparkieten. Als kind wilde ik later een dierenwinkel, nou dat is dus aardig gelukt.

Ik werk als juf in het speciaal onderwijs, en mag daar iedere dag spelen en werken met kleuters met een verstandelijke beperking. Erg leuk! En in het onderwijs is veel vakantie, dus kan ik dan weer helpen bij Binkies.

Ik vind het superleuk en gezellig om in de opvang te helpen; de konijntjes verzorgen en knuffelen, en mensen helpen die een konijntje komen uitzoeken. Ik vind alle konijnen superleuk, ieder beestje heeft zo zijn eigen persoonlijkheid. En hoe goed er bij Binkies ook voor de konijnen wordt gezorgd, het liefst willen ze toch een maatje en een heel lief baasje. Daarom is het altijd fijn om te zien als er weer een gelukkig konijn en baasje Binkies verlaten.

Op zoek naar een konijntje? Kom eens kijken bij Binkies!

Madelon

Hoi, ik ben Madelon en woon in Heesch. Mij zul je één of tweemaal per maand op zaterdag in de opvang vinden, waar ik de konijnen voorzie van een schoon hok, hooi, eten en drinken. Daarnaast ben ik pleegmama, een mogelijk zwangere voedster komt bij mij om een nestje af te wachten. Indien er jonkies worden geboren blijven ze de eerste acht tot tien weken bij mij, totdat ze oud genoeg zijn om geplaatst te worden. Ik 'vind' regelmatig konijnen, gedumpt op grasvelden bij mijn huis of werk in de buurt, soms zijn deze zwanger van een wild konijn. Ook worden er vaak konijnen gedumpt bij het geitenweitje in Heesch, de beheerder belt mij inmiddels op zodat ik de konijnen kan komen halen. Deze konijnen worden dan via opvang Binkies herplaatst. De opvang is altijd op zoek naar pleeggezinnen of vrijwilligers, dus als je interesse hebt, meld je aan!

Groeten,
Madelon

Wendy

Hallo, ik ben Wendy, een echte dierenliefhebster, vooral honden, konijnen en hamsters hebben mijn voorkeur.

Ik heb de opvang leren kennen, doordat ik een mannetje zocht voor ons konijn, Rocky.
Via via, ben ik toen bij de konijnenberg in Waalwijk beland. Daar viel mijn oog op Tigger. Nou, dat was een goede keus, want onze konijnen zijn toch een lekker klef stelletje bij elkaar.
Ik vind het fijn dat we in ieder geval 1 konijn een goed huis hebben kunnen geven.

Later zagen we via de website van de Konijnenberg, dat ze er mee zouden stoppen, en dat één van de vrijwilligers het zou overnemen op een andere locatie. Dat is toen Binkies geworden in Galder. Mijn partner Ad en ik zijn toen ook meteen bij de open dag gaan kijken. We zeiden toen tegen elkaar dat het een hele vooruitgang was geworden.

Omdat ik Binkies een warm hart wilde toedragen, bedacht ik later om samen met een vriendin, Christina, een publieke Hyves op te gaan zetten, om zo toch meer naamsbekendheid te geven aan de konijnenopvang Binkies. De link hiervan is www.opvangbinkies.hyves.nl. Dit is erg leuk om te doen en ik ben blij dat het ledenaantal behoorlijk is gegroeid.

Sinds kort heb ik de stap genomen om in ieder geval één keer in de maand op zaterdag in de opvang mee te helpen, om zo mijn steentje bij te dragen voor al die lieve konijntjes die weer een nieuw baasje zoeken. Zo ben je toch meer betrokken met de konijnen zelf. Ook is het leuk om op deze manier met andere vrijwilligers samen te werken en ze te leren kennen, maar het belangrijkste vind ik dat het zeer dankbaar werk is en erg leuk is om te doen!

 

Miranda

Hoi allemaal, Ik ben Miranda van Tuel, 38 jaar, woon samen in Dongen en heb twee kinderen van 4 en 0 jaar. Ik werk 4 dagen per week op een Reclamebureau in Eindhoven als vormgever. Thuis heb ik ook nog twee konijnen los rondlopen in huis; Kiwi en Mox. Ik ben altijd al helemaal weg geweest van dieren.

Kiwi heb ik 9 jaar geleden gekocht in een dierenwinkel, nog heel onwetend. Hij was toen 6 weken oud?! Gelukkig ging het allemaal goed. Hij werd heel tam maar volgens mij had hij het een beetje te rustig. Hij lag en at en lag en at.... Dus na 4 maanden toch maar een vriendje erbij gaan zoeken. Inmiddels had ik gehoord dat er ook opvangen voor konijnen waren. Zodoende kwam ik uit bij Bunny Bin in Ermelo. Hier zat Mox, een witte hangoor. Het klikte vrijwel meteen. Kiwi leefde helemaal op. (Had ik dus eigenlijk eerder moeten weten) Ze rennen nu nog steeds door de kamer, slapen samen op de poef, eten samen dus een echt duo. Toen ben ik konijnen pas echt anders gaan zien. Ze zijn nieuwsgierig, houden van aaien, komen bij me zitten op de bank en zodra ze een zak horen rammelen, komen ze beiden aangerend.

In die tijd ben ik ook als vrijwilliger gaan werken bij Bunny Bin in Ermelo maar omdat dit niet direct naast de deur is, heb ik een andere konijnenopvang gezocht. Ik werk nu alweer 6 jaar als vrijwilliger. Na het schoonmaken van de hokken ga ik altijd met een voldaan gevoel naar huis.

Jammer dat konijnen nog steeds niet voor vol worden aangezien net zoals honden en katten maar we zijn op de goede weg.

Groetjes, Miranda

 

Hanneke

Ik ben Hanneke, 25 jaar en de vriendin van Niels. Ik ben dus degene die het ‘konijnenvirus’ bij ons thuis heeft gebracht, zoals Niels al vertelde…haha! En nu hebben we inmiddels ook een stel caafjes erbij, gezellig!

Konijnen zijn voor mij lieve pluizige bolletjes waar ik uren naar kan kijken. Soms ben ik jaloers op ze: beetje eten, slapen, wassen, plezier maken, wat wil je nog meer? Als die basis goed is, gaat het goed met de beestjes. Zo is dat bij mezelf ook.

Sinds kort ben ik docent verpleegkunde. Voorheen werkte ik als verpleegkundige in het ziekenhuis en moest ik dus vele weekenden in het asiel verstek laten gaan. Komend jaar hoop ik hier dan ook wat meer uurtjes te kunnen vertoeven.

 

 

 

 

Frank

Ik ben Frank Vollenbronck en ben sinds begin 2012 vrijwilliger bij Binkies.

Waarom?

Vier jaar geleden vond ik ze maar saai; konijnen. Geen miauw, geen blaf, niet op schoot komen. Nee, konijnen dat was niks.

Als verrassing voor mijn vriendin Anne, die wél altijd konijnen had gehad, heb ik na flink wat konijnenstudie toch besloten stiekem een konijn aan te schaffen als verrassing.

Daar hupte het kleine beestje dan door zijn kooi waar hij in kon verdwalen. Een klein ‘antraciet’ bolleke met hangende flappers. Dat was dan ook meteen de verandering van de gedachte over konijnen. Door Mr. Sushi is dan ook echt mijn konijnenverslaving ontstaan. Na een tijdje was het ook echt tijd dat Mr. Sushi een vriendinnetje zou krijgen en zo zijn we terecht gekomen bij Binkies. Een succesvolle koppeling zorgde ervoor dat Mr. Sushi nu samenleeft met Madam Mim, en dat wij, Anne en ik, nu elke woensdag met Monique mee komen om het noodzakelijke, maar zeer zeker erg leuke vrijwilligerswerk bij Binkies te doen.

Konijnen, ze kunnen niet miauwen of spinnen, niet blaffen of apporteren, en niet vaak zullen ze op schoot blijven zitten… Maar het zoemen, het graven, het wassen, de konijnige streken en de vreugdesprongen in de tuin zijn echt zeker zo mooi!

Cynthia

 

Mijn naam is Cynthia en ik woon met mijn vriend Bart in hartje Breda. De liefde voor konijnen heeft er bij mij altijd al ingezeten, van jongs af aan heb ik een zwak voor ze gehad. Toen ik in Breda ging wonen en iedere dag door het Valkenbergpark liep, merkte ik hoe vrolijk ik werd van de konijnen die daar zaten. Uiteindelijk heeft een ziek konijntje dat ik in datzelfde park vond me met Binkies in aanraking gebracht. Dit konijntje bleek myxomatose te hebben en hij overleefde het niet. Toen ik op een dag een konijntje op de site van Binkies zag dat er precies uit zag als het zieke konijntje dat ik gevonden had, wist ik dat het geen toeval kon zijn. Zo kwamen Jumby en zijn zus Roosje in mijn leven. Al snel wist ik dat ik mijn passie ontdekt had, en binnen enkele maanden hadden we maar liefst 6 konijntjes van Binkies bij ons thuis zitten.

 

Omdat het voor mij allemaal nog erg nieuw was, heb ik op het begin regelmatig om hulp of advies gevraagd bij de vrijwilligers van Binkies. Ik vond de sfeer die er heerste erg bijzonder en ik realiseerde me hoe hard het werk dat Binkies doet nodig is. Dat heeft me over de streep getrokken om zelf ook een handje te gaan helpen bij de opvang. Ik hoop dit heerlijke, dankbare werk nog lang te kunnen blijven doen!

 

Corrine

Ik ben Corrine en ben helemaal gek van dieren. In de wieg lag ik al tussen de honden en konijnen en mocht ik altijd met mijn grote broer mee naar de paardenstallen. Ik werk de hele week en volg daarbij nog 2 studies. Ik heb een opleiding tot dierenartsassistente gedaan maar helaas heb ik daar nooit geen werk in gevonden maar wie weet komt dat ooit nog. Daarom ben ik als vrijwilliger bij Binkies gaan helpen om deze lieve dieren een goede tweede start te bieden. Zelf heb ik 8 konijnen uit de opvang en het zijn mijn kids. Ook heb ik nog 2 honden ook deze komen uit de opvang, parkieten, goudvis en een mini paardje waar ik altijd met veel liefde voor zorg. Dus een gezellig en druk leventje. Ik hoop met mijn vrijwillige bijdragen deze liefdevolle dieren een tweede kans te geven en daarom ga ik zoveel als ik kan helpen om te voeren. Ik weet uit ervaring dat konijnen zeer lieve en intelligente dieren zijn die je de ruimte moet geven om konijn te zijn. Als je dat doet heb je een geweldige kameraad waar je veel plezier aan beleeft.

Eva

Hallo, ik ben Eva, 27 jaar en woon samen in Breda. Ik ben opgegroeid met katten in huis. Toen echter bleek dat mijn vriend allergisch is voor katten, werd een konijn als huisdier het alternatief en daar heb ik zeker geen spijt van. Wat een leuke dieren! Moet vaak lachen om de capriolen die ze uithalen; graven, springen, sprintjes trekken en natuurlijk binkies maken.

Zelf heb ik sinds 2006 twee dwergkonijnen. Toen één van hen een paar jaar later overleed heb ik via een opvang een nieuw konijntje geadopteerd. Zodoende ben ik betrokken geraakt met de opvang van konijnen en de noodzaak hiervan. Nu help in één keer in de twee weken een avond mee in de opvang.

 

 

 

 

 

Isabel

 

Mijn naam is Isabel Ripmeester en ik werk sinds een half jaartje als vrijwilligster bij Konijnenopvang Binkies. Via de website ben ik met Binkies in aanraking gekomen in eerste instantie om twee konijntjes te adopteren, dit zijn roefus en kwebbel geworden die bij ons goed verwend worden. Toen ik las dat ze nog wel wat vrijwilligsters konden gebruiken, heb ik gelijk ja gezegd.!

Op vrijdagochtend ben ik er bijna altijd en verder probeer ik zoveel mogelijk waar ik kan bij te springen. Ik ben getrouwd met Joost, heb twee kinderen Keben en Carsten die regelmatig helpen op de opvang. Verder zijn er in ons gezin nog een hond, een poes, twee goudhamsters, twee vissen en natuurlijk onze konijnen met af en toe nog een opvangkonijntje!!

 

Sonja

Ik ben Sonja, 22 jaar oud en kom uit Terheijden.

Al heel mijn leven vind ik konijnen de leukste dieren die er zijn. Vroeger één konijn alleen gehad waarvan de verzorging er door mij wel eens bij in schoot omdat ik nog té jong was voor een konijn. Een paar jaar later was ik wat meer volwassen en besloot ik toch opnieuw aan konijnen te beginnen. Ik begon met Vosje in 2008, daar kwam Bambie in 2009 bij,beide dames, en in 2011 kreeg ik 2 mannetjes konijnen,Sores & Muts, van een collega. Helaas ging het niet goed tussen de mannen en Bambie waar ik dus met pijn in mijn hart afstand van moest doen. Zo kwam ik terecht bij Binkies, hier heb ik vervolgens Jill geadopteerd die nu een gelukkig vrouwtje is met mijn mannetje Sores.

Ik ben 1 dag per week aanwezig op de opvang en waar nodig spring ik bij! Konijnen zijn mijn grootste hobby geworden in de loop van de jaren.

Marloes

Ik ben Marloes Haas, 30 jr. uit Etten-Leur en sinds kort vrijwilligster bij Binkies.

Als kind hadden mijn zus en ik al konijntjes en sinds mijn vriend en ik samen wonen (2005) zijn we daar lekker mee door gegaan! We zijn begonnen met een heel lief dwerg rammetje Max, het was net een hondje. Hij volgde ons overal door het huis. Daarna kwam Suus erbij, een vriendinnetje voor Max. Helaas hebben we Max in februari 2012 in moeten laten slapen. We wilden graag een nieuw vriendje voor Suus, maar dat bleek een vriendinnetje (Sam) te zijn en dit ging niet goed samen. Onze dierenarts wees ons op Binkies. En zo konden we Sam daar laten om met Jim (nu Ted) naar huis te gaan. Suus en Ted hebben het erg gezellig samen en dit dankzij Binkies! Onze beestenboel stopt niet bij 2 konijntjes. We hebben nog twee katers, Igor en Kenny en die gaan goed samen met onze konijntjes. Door de leuke ervaring bij Binkies heb ik me aangemeld als vrijwilligster en ben ik meestal op vrijdag daar te vinden.

Groetjes Marloes

Joomla Templates - by Joomlage.com