Vakantieopvang

Wij hebben de mogelijkheid om op beperkte schaal uw konijnen tijdens de vakantie te verzorgen. U bent er dan in ieder geval van verzekerd dat uw dieren in goede handen zijn als u geniet van uw vakantie.

download

Om misverstanden te voorkomen, gelden hier een aantal regeltjes voor:

  • De kosten voor het verblijf bedragen voor 1 konijn 3,00 euro per dag, voor een koppeltje 4,00 per dag. Dit bedrag dient vooraf contant afgerekend te worden. Wij hebben geen pinautomaat tot onze beschikking!
  • De haal- en brengdag worden gezien als een volledige dag.
  • Uw dier (en) zijn ingeënt tegen myxomatose en VHD; u brengt het entingsboekje van de konijnen mee.
  • U brengt eigen en voldoende voer mee voor de periode dat de dieren bij ons komen logeren. Konijnen kunnen namelijk niet zomaar op een ander voersoort overstappen: ze krijgen hierdoor problemen met hun darmen.
  • Mocht uw konijn tijdens zijn logeerpartij ziek worden, dan zullen wij de juiste maatregelen nemen om het dier beter te maken. Als dit betekent dat wij hiervoor de dierenarts zullen moeten bezoeken, dan zijn deze kosten voor uw rekening.
  • Als uw dieren speciale verzorging nodig hebben, dan geeft u dit bij voorkeur schriftelijk aan ons door.

Natuurlijk wordt het hok van de dieren 2x per week schoongemaakt. De konijnen worden dagelijks voorzien van biks, hooi en stro en vers water. Ook zullen uw konijnen regelmatig groenvoer van ons krijgen. Wij zullen uw dieren verzorgen, alsof het de onze zijn!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Van

Tot

Aantal

Uw bericht